Produkte të veçanta

Zhvillimi i Yllit Vezullues

 • KUSH JEMI NE

  KUSH JEMI NE

  Përshkrim i shkurtër:

  Twinkling Star është fokusuar në produktet e çantave me cilësi të lartë për më shumë se 25 vjet në Kinë, është e specializuar në R&D, prodhimin dhe tregtimin e çantave të biznesit dhe udhëtimit, çanta të modës dhe kohës së lirë, çanta të ricikluara dhe lloje të tjera çanta.Ai i përmbahet parimit "Cilësia në radhë të parë dhe klientët në radhë të parë", pranoni personalizimin duke përfshirë Materialet, LOGO, Ngjyra, Madhësi, Paketim etj. Twinkling Star gjithashtu bashkohet me shumë shfaqje tregtare çdo vit, panairin e kantonit, panairin ndërkombëtar të palëvizshëm HK, TGS, ISPO, Paperworld etj për të gjetur më shumë mundësi.Si një prodhues profesional dhe i besueshëm i çantave në Kinë, Twinkling Star ofron çanta për shumë ndërmarrje të famshme në të gjithë botën dhe një numër produktesh kanë fituar komplimentet e klientëve.

 • ÇFARË BËJMË NE

  ÇFARË BËJMË NE

  Përshkrim i shkurtër:

  Twinkling Star është fokusuar në produktet e çantave me cilësi të lartë për më shumë se 25 vjet në Kinë, është e specializuar në R&D, prodhimin dhe tregtimin e çantave të biznesit dhe udhëtimit, çanta të modës dhe kohës së lirë, çanta të ricikluara dhe lloje të tjera çanta.Ai i përmbahet parimit "Cilësia në radhë të parë dhe klientët në radhë të parë", pranoni personalizimin duke përfshirë Materialet, LOGO, Ngjyra, Madhësi, Paketim etj. Twinkling Star gjithashtu bashkohet me shumë shfaqje tregtare çdo vit, panairin e kantonit, panairin ndërkombëtar të palëvizshëm HK, TGS, ISPO, Paperworld etj për të gjetur më shumë mundësi.Si një prodhues profesional dhe i besueshëm i çantave në Kinë, Twinkling Star ofron çanta për shumë ndërmarrje të famshme në të gjithë botën dhe një numër produktesh kanë fituar komplimentet e klientëve.

 • ÇFARË KONTROLL CILESI

  ÇFARË KONTROLL CILESI

  Përshkrim i shkurtër:

  I gjithë suksesi i kompanisë lidhet drejtpërdrejt me cilësinë e produkteve.Çanta e dorës Twinkling Star ndjek gjithmonë kërkesat më të larta të cilësisë siç përcaktohet në udhëzimet e certifikatës ISO9001, BSCI dhe GRS dhe sistemin e rreptë të kontrollit të cilësisë.Kërkesat strikte nga materialet e rreshtit, panelet e printimit, linja e prodhimit dhe paketa është ajo që ndoqi ylli vezullues.

Produkt me shitje të nxehtë