Карактеристики производи

Развој на треперлива ѕвезда

 • КОИ СМЕ НИЕ

  КОИ СМЕ НИЕ

  Краток опис:

  Twinkling Star повеќе од 25 години се фокусира на производи за кеси со врвен квалитет во Кина, специјализирана е за истражување и развој, производство и маркетинг на деловни и патни торби, модни и рекреативни торби, рециклирани кеси и други видови кеси.Се држи до принципот „Квалитетот на прво место и клиентите на прво место“, прифаќа прилагодување вклучувајќи материјали, ЛОГО, Боја, Големина, Пакување итн. Twinkling Star исто така се придружува на многу трговски саеми секоја година, саемот на кантонот, меѓународниот саем за стационарни во HK, TGS, ISPO, Paperworld итн да се најдат повеќе можности.Како професионален и доверлив производител на чанти во Кина, Twinkling Star обезбедува чанти на многу познати претпријатија ширум светот, а голем број производи добија комплименти на клиентите.

 • ШТО ПРАВИМЕ

  ШТО ПРАВИМЕ

  Краток опис:

  Twinkling Star повеќе од 25 години се фокусира на производи за кеси со врвен квалитет во Кина, специјализирана е за истражување и развој, производство и маркетинг на деловни и патни торби, модни и рекреативни торби, рециклирани кеси и други видови кеси.Се држи до принципот „Квалитетот на прво место и клиентите на прво место“, прифаќа прилагодување вклучувајќи материјали, ЛОГО, Боја, Големина, Пакување итн. Twinkling Star исто така се придружува на многу трговски саеми секоја година, саемот на кантонот, меѓународниот саем за стационарни во HK, TGS, ISPO, Paperworld итн да се најдат повеќе можности.Како професионален и доверлив производител на чанти во Кина, Twinkling Star обезбедува чанти на многу познати претпријатија ширум светот, а голем број производи добија комплименти на клиентите.

 • КОЈА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

  КОЈА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

  Краток опис:

  Целиот успех на компанијата е директно поврзан со квалитетот на производите.Twinkling Star чантата секогаш ги следи највисоките барања за квалитет како што е наведено во упатствата за сертификати ISO9001, BSCI и GRS и строгиот систем за контрола на квалитетот.Строгите барања од ред материјали, панели за печатење, производна линија и пакет е она што следеше треперлива ѕвезда.

Производ со топла продажба