компанијата Вести

 • Twinkling Star Handbag Back to school bag_Silk printing perform on BTS

  Twinkling Star Handbag Back to school bag_Silk printing perform on BTS

  Thanks Canton Fair online show,we could meet at such a special period. In this video,we are glad to share the new Back to school bags with you guys. As a professional bag facture,we would like to share some information about silk printing,like variety,cost,limited etc. Hope this could provide you...
  Прочитај повеќе
 • Twinkling Star Handbag Back to school bag for girls| Backpack.trolley bag,lunchbag,pencil case

  Twinkling Star Handbag Back to school bag for girls| Backpack.trolley bag,lunchbag,pencil case

  Twinkling star has 25 years experience, we full understand the process of sample development. In this video, we are glad to share with you how does twinkling star handbag develop, includes why does thinking star develop own design, how does twinkling star develop and quote. where is the developme...
  Прочитај повеќе
 • Stylish Pouch and strawing bag|3D optic material

  Stylish Pouch and strawing bag|3D optic material

  How fantastic 3D Optic material? It is super fancy and magically! In this video, we prepare a excellent bag for your better make sense! Classic shape made from fancy materials,made our pouch and drawstring bag comes to a amazing effect! Join twinkling star,to be your own star! Don’t hesitat...
  Прочитај повеќе
 • Let Animals accompany with you| cute and lovely animals backpack

  Let Animals accompany with you. It is so excited to share with everyone the cute backpacks! In this video,we are glad to launching the new animal backpacks! Hope this animals backpack could bring a shinny and bright childhood to all kids! Join twinkling star,to be your own star! Don’t hesit...
  Прочитај повеќе
 • Саем на кантонот преку Интернет шоу Враќање во училишна торба_Магичен секин, Магичен живот

  Саем на кантонот преку Интернет шоу Враќање во училишна торба_Магичен секин, Магичен живот

  Благодарение на Интернет-шоуто Кантон саем, би можеле да се сретнеме во таков посебен период. На ова видео, среќни сме што ги споделивме новите чанти Back to school SEQUINS со вас момци. Како фабрика за професионална торба, би сакале да споделиме неколку информации за материјалите SEQUIN, како што се разновидност, цена, ограничени итн.
  Прочитај повеќе
 • Шарена чанта со желе и ПВЦ чанта од виножито

  Шарена чанта со желе и ПВЦ чанта од виножито

  Colorful Jelly bag and Rainbow PVC handbag sharing with you! No mater what happened,our daily life is always colorful and sunshine! Hope our colorful bag in this video will make your life more joy! Don’t hesitate to contact with us if you have any interest! Mail at: info@tkstar.com.cn
  Прочитај повеќе
 • Силно организирана коцка за пакување патувања

  Силно организирана коцка за пакување патувања

  Сакајте патувања, сакајте живот! Светлото за патување со носење потребни работи на ограничен простор е наш основен услов. Затоа, како да го организираме нашето пакување е неопходен курс! Во ова видео, ние би сакале да ја споделиме коцката за пакување патувања. Не двоумете се да контактирате со нас доколку имате било какви инте ...
  Прочитај повеќе
 • Трепкачка Starвезда 25 години годишнина

  Трепкачка Starвезда 25 години годишнина

  Толку е возбудено „Тминклинг Starвезда“, 25 години од годишнината, доаѓа во 2020 година. Целосно ги цениме сите клиенти, вработени, добавувачи и пријатели, кои долго време ги поддржувате !! Во ова видео, едвај чекаме да им ја соопштиме СПУПЕР специјалната понуда на сите !! Повеќе информации, слободно испратете се на info@tkstar.com ....
  Прочитај повеќе
 • Саем на Интернет кантон во 2020 година - wвезда на Твинклинг

  Twinkling star will attend The 128th Canton Fair online show . Date:15th -24th,Oct, 2020 We are sincerely invite you to visit our show as below link: https://ex.cantonfair.org.cn/pc/en/exhibitor/4ab00000-005f-5254-efd4-08d7ed785c44/
  Прочитај повеќе
 • Тркачки Starвезда_Магична мумичка ранец се менува во кревет!

  Тркачки Starвезда_Магична мумичка ранец се менува во кревет!

  Дали имавте искуство дека бебињата плачат и врескаат, но уморни сте да го прегрнете? Дали сакате да имате кревет за да ги ослободите рацете кога сте надвор? Дали сакате да ги соберете сите ваши потребни предмети кога сте надвор? Во ова видео, ние би сакале да споделиме со вас како е нашата волшебна мумичка врата ...
  Прочитај повеќе
 • Тркачки ранец Star_Dupont и трендовски ранец за бизнис

  Тркачки ранец Star_Dupont и трендовски ранец за бизнис

  Како мислите за торба направена од „Хартија“? Дали е можно? Всушност, постои еден вид материјал по име Дупонт хартија, исто така наречен ткаенина тјвек. Изгледа како хартија, но е водоотпорен и еколошки! На ова видео, среќни сме да споделиме со вас ранец направен од материјал од Дупонт. Ајде? ...
  Прочитај повеќе
 • Најдобра патничка тоалетна вреќа revie | Избор на козметичка торба

  Најдобра патничка тоалетна вреќа revie | Избор на козметичка торба

  Повеќето од нас би сакале да изберат да патуваат на одмор. Светлината за патување со носење потребни работи во ограничен простор е нашиот најголем услов. Значи, како да изберете торба за пакување е многу важна тема. Во ова видео, ќе има пространа, лесна и достапна патна торба за тоалети, која ...
  Прочитај повеќе
12Следна> >> Страна 1/2