Coronavirus: O le tele o fefaʻatauaʻiga faʻasalalauga a Saina na tolopo ona o le Canton Fair spring session ua paʻu i faʻamaʻi

O le tautotogo o le tele o fefaʻatauaʻiga faʻasalalauga a Saina, le Canton Fair, ua taofia ona o popolega e uiga i le sosolo o le coronavirus, o le tala lea a le pulega a Saina i le Aso Gafua.

O le faʻasalalauga e oʻo mai i le lotolotoi o lipoti e faʻapea o tagata faʻatau masani mai fafo o loʻo faʻaumatia fuafuaga e auai i le mea na tupu, lea na tatau ona tatalaina ia Aperila 15. O le faʻaaliga na faia lona tautotogo i Guangzhou, le laumua o le itumalo o Guangdong, i le va o le ogatotonu o Aperila ma le amataga o Me talu mai lena taimi. 1957.

O le faaiuga na faia ina ua uma ona iloilo le taimi neiatina'e o fa'ama'i, aemaise lava le maualuga o le lamatiaga o faʻamaʻi faʻaulufale mai, Ma Hua, sui faatonu o le matagaluega o pisinisi a Guangdong, na taʻua i le Aso Gafua e le ofisa.Nanfang Aso Taitasi.

Guangdong o le a iloiloina le tulaga faʻamaʻi ma faia ni fautuaga i matagaluega talafeagai a le malo tutotonu, o le tala lea a Ma i se fonotaga a le au tusitala.


Taimi meli: Mati-25-2020