warta Company

  • Twinkling Star Handbag Back to school bag_Silk printing perform on BTS

    Twinkling Star Handbag Back to school bag_Silk printing perform on BTS

    Thanks Canton Fair online show,we could meet at such a special period. In this video,we are glad to share the new Back to school bags with you guys. As a professional bag facture,we would like to share some information about silk printing,like variety,cost,limited etc. Hope this could provide you...
    Waca liyane
  • Twinkling Star Handbag Back to school bag for girls| Backpack.trolley bag,lunchbag,pencil case

    Twinkling Star Handbag Back to school bag for girls| Backpack.trolley bag,lunchbag,pencil case

    Twinkling star has 25 years experience, we full understand the process of sample development. In this video, we are glad to share with you how does twinkling star handbag develop, includes why does thinking star develop own design, how does twinkling star develop and quote. where is the developme...
    Waca liyane
  • Stylish Pouch and strawing bag|3D optic material

    Stylish Pouch and strawing bag|3D optic material

    How fantastic 3D Optic material? It is super fancy and magically! In this video, we prepare a excellent bag for your better make sense! Classic shape made from fancy materials,made our pouch and drawstring bag comes to a amazing effect! Join twinkling star,to be your own star! Don’t hesitat...
    Waca liyane
  • Let Animals accompany with you| cute and lovely animals backpack

    Let Animals accompany with you. It is so excited to share with everyone the cute backpacks! In this video,we are glad to launching the new animal backpacks! Hope this animals backpack could bring a shinny and bright childhood to all kids! Join twinkling star,to be your own star! Don’t hesit...
    Waca liyane
  • Pertunjukan online Canton FairBalik menyang tas sekolah_Manis Sequin, Magical Life

    Pertunjukan online Canton FairBalik menyang tas sekolah_Manis Sequin, Magical Life

    Thanks kanggo acara online Canton Fair, kita bisa ketemu ing wektu khusus. Ing video iki, kita seneng nuduhake tas SEQUINS Back to school anyar karo kowe kabeh. Minangka faksi tas profesional, kita pengin nuduhake informasi babagan bahan SEQUIN, kayata macem-macem, biaya, winates dll. Muga-muga bisa ...
    Waca liyane
  • Tas Jelly warna-warni lan tas tangan Pelangi PVC

    Tas Jelly warna-warni lan tas tangan Pelangi PVC

    Colorful Jelly bag and Rainbow PVC handbag sharing with you! No mater what happened,our daily life is always colorful and sunshine! Hope our colorful bag in this video will make your life more joy! Don’t hesitate to contact with us if you have any interest! Mail at: info@tkstar.com.cn
    Waca liyane
  • Kubus Plancongan Plancong sing Paling Diatur

    Kubus Plancongan Plancong sing Paling Diatur

    Seneng lelungan, seneng urip! Lampu plancongan kanthi nggawa barang sing dibutuhake ing papan sing winates minangka sarat dhasar. Mula, kepiye carane ngatur bungkus iku mesthi dibutuhake! Ing video iki, kita pengin nuduhake kotak perjalanan plancongan. Aja ragu-ragu kontak karo kami yen sampeyan duwe ...
    Waca liyane
  • Pengetan Bintang Twinkling 25 Taun

    Pengetan Bintang Twinkling 25 Taun

    Pengetan Twinkling Star 25 Taun seneng banget teka ing taun 2020. Apresiasi kabeh pelanggan, staf, supplier lan kanca wis suwe ndhukung !! Ing video iki, kita ora sabar ngenteni ngumumake tawaran istimewa SUPER kanggo kabeh wong !! Luwih lengkap informasi, wenehana ngirim mail ing info@tkstar.com ....
    Waca liyane
  • Acara Pameran Online Canton Fair Online_Twinkling 2020

    Twinkling star will attend The 128th Canton Fair online show . Date:15th -24th,Oct, 2020 We are sincerely invite you to visit our show as below link: https://ex.cantonfair.org.cn/pc/en/exhibitor/4ab00000-005f-5254-efd4-08d7ed785c44/
    Waca liyane
  • Star_Magical Mummy Backpack sing kelip-kelip ganti dadi amben!

    Star_Magical Mummy Backpack sing kelip-kelip ganti dadi amben!

    Apa sampeyan duwe pengalaman bayi nangis lan njerit, nanging sampeyan kesel ngrangkul dheweke? Apa sampeyan pengin duwe amben kanggo ngeculake tangan nalika ana ing njaba? Apa sampeyan pengin milih kabeh barang sing dibutuhake nalika ana ing njaba? Ing video iki, kita arep nuduhake sampeyan kepiye gegayuhan ibu sing ajaib ...
    Waca liyane
  • Star_Dupont Ransel Twinkling lan ransel Bisnis Trendi

    Star_Dupont Ransel Twinkling lan ransel Bisnis Trendi

    Kepiye sampeyan mikir babagan tas sing digawe saka "Kertas"? Apa bisa? Sejatine, ana macem-macem bahan sing diarani Dupont Paper, uga diarani kain tyvek. Katon kaya kertas, nanging anti banyu lan ramah lingkungan! Ing video iki, kita seneng nuduhake tas ransel sing digawe saka materi Dupont. Ayo? ...
    Waca liyane
  • Revisi tas jedhing Travel paling apik | Milih tas Kosmetik

    Revisi tas jedhing Travel paling apik | Milih tas Kosmetik

    Umume kita pengin milih plancongan nalika preinan. Lampu plancongan kanthi nggawa barang sing dibutuhake ing papan sing winates minangka sarat utama. Dadi, cara milih tas bungkus minangka topik sing penting banget. Ing video iki, bakal ana sawetara pertunjukan jamban wisata sing jembar, entheng lan terjangkau, ...
    Waca liyane